Alle cursussen >  Fotografieopleiding >  Rotterdam > 1 op 1 praktijktraining

1 op 1 praktijktraining

Rotterdam - Gevorderd - Privé

workshopimg

€ 695,00

Workshop boeken

Voorbeeldfoto’s

Wat ga je leren?

DE VOORDELEN VAN LIVE TRAINING
– De gehele bruiloft direct een antwoord op al je vragen
– Een tweede fotograaf voor je bruidspaar inclusief al mijn RAW fotobestanden
– In lastige situaties krijg je verschillende tips waardoor je elke situatie aan kunt

Cursusbeschrijving

ONTWIKKEL JE PRAKTIJK VAARDIGHEDEN


Een bruiloft fotograferen is één van de meest uitdagende vormen van fotografie die er is. Hoe goed je jezelf ook voorbereid, er zijn veel omstandigheden waar je geen enkele invloed op hebt.  

Denk maar eens aan het weer. Zo kan je in de felle zon moeten fotograferen, maar het kan net zo goed een donkere dag waarbij de regen met bakken uit de lucht komt. In beide gevallen verwacht je bruidspaar mooie foto’s.

Dit vraagt veel van je vaardigheden. Hoe zou je dit gaan aanpakken? Natuurlijk doe je je uiterste best, maar kies je wel de beste oplossing?! Zouden er nog andere manieren zijn die kwalitatief betere foto’s opleveren? Hoe kom je hier achter? Achteraf is dit vaak lastig te zeggen want iedere situatie is uniek.

Bij live training ga ik met je mee naar een bruiloft als tweede fotograaf en als jouw persoonlijke coach. Tijdens het fotograferen geef ik je tips die je direct kunt toepassen. We bespreken je aanpak en gaan samen alles uit iedere situatie halen. Samen fotograferen we de dag en na afloop krijg je al mijn RAW fotobestanden die je kunt afleveren aan het bruidspaar.

Vereisten voor de cursus

Met live training op een echte bruiloft zet je een nog grotere stap in je ontwikkeling als fotograaf. Ik ga met jou mee naar een bruiloft als tweede fotograaf en ga je de hele dag begeleiden bij alle uitdagingen die we tegen gaan komen.

Over de instructeur

De beste manier om beter te leren fotograferen is in de praktijk. Met alle factoren die bij een echte bruiloft horen zoals uitdagend licht, tijdsdruk en de nodige spanning. Zelf heb ik meer dan 300 bruiloften gefotografeerd en ga je alles leren wat je nodig hebt om een nog betere trouwfotograaf te worden. Als trouwfotograaf ben ik de drijvende kracht achter fotostudio The Wedding Story, waarmee we met een team van 9 fotografen het hoogst haalbare resultaat uit een bruiloft halen. Niet zonder succes, want hier heb ik de afgelopen jaren verschillende waarderingen ontvangen. Waaronder: 3 jaar op rij in de top 10 beste trouwfotografen van BeNeLux, uitgeroepen door de Masters of Wedding Photography. Top 10 trouwfotograaf wereldwijd, uitgeroepen door International Society of Professional Wedding Photographers en 2 jaar op rij winnaar van Bruidsfoto Award. De hele dag ben ik er volledig voor jou en werken we aan jouw ontwikkeling.

Bekijk workshopsite

Favoriete foto instructeur