Alle cursussen >  lezing / seminar >  Raalte > Bruidsfotografen bijeenkomst

Bruidsfotografen bijeenkomst

Raalte - Gevorderd - In een groep

workshopimg

€ 59,-

Workshop boeken

Voorbeeldfoto’s

Wat ga je leren?

Plenaire presentaties, een 'markt' met toeleveranciers, interessante subsessies. 

Cursusbeschrijving

"Elk jaar organiseer ik één evenement voor de trouwbranche waarbij elkaar ontmoeten centraal staat. Fijne muziek, leuke collega's, een mooie locatie en inspirerende- en aansprekende sprekers. Ik ben er trots op dat ik mensen bij elkaar kan brengen en krijg er super veel energie van als er 'nieuwe' dingen ontstaan. Samenwerkingen, vriendschappen, het delen van kennis en zowel zakelijke- als persoonlijke groei zijn daar voorbeelden van." Peter Lammers - bruidsfotograaf bij YourWeddingPhotos. 

=

Dit evenement zal plaatsvinden bij Omni Mobilae in Heino. Aanvang 11.00 uur, einde 17.30 uur. Gratis parkeren. 

Vereisten voor de cursus

Tickets via Eventbrite: https://www.eventbrite.com/e/derde-editie-fotografen-en-trouwbranche-bijeenkomst-tickets-77019055067

Programma

Bekijk alle data van deze cursus

Datum

23-10-2021

Locatie

Raalte

Over de instructeur

Ik ben Peter Lammers en ik ben fulltime bruidsfotograaf. Ik heb een aantal workshops en trainingen samengesteld om jou te helpen groeien. Zowel zakelijk als persoonlijk. Een paar keer per jaar geef ik een weekendworkshop bruidsfotografie. In twee dagen neem ik je mee in alles wat ik bij mijn start als fotograaf zo graag had willen weten. Daarnaast geef ik regelmatig trainingen ‘how to keep it real’ en ‘flitsen zonder fratsen’. Op deze pagina vindt je mijn aanbod.

Bekijk workshopsite