Alle cursussen >  Trouwfotografie >  Utrecht > Fotografie Coaching

Fotografie Coaching

Utrecht - Professioneel - Privé

workshopimg

€ 97,-

Workshop boeken

Wat ga je leren?

Zelfontwikkeling door NLP Technieken

Cursusbeschrijving

Fotografie Coaching, dat klinkt leuk maar wat is het en hoe gaat dat in zijn werk? Als NLP Master Practitioner en Trainer gaan we direct met je aan de slag. 

Je weet dat jij een fantastische fotograaf bent. Maar iets, en je weet vast wel wat dat is, houdt je nog tegen je volle potentie te laten zien. We helpen je kraakhelder te maken wat jouw doelen zijn en je ambities én wat jouw weg daar naartoe is.

Als Fotografie Coach gaan we samen met jou aan de slag. We inventariseren je doelen en maken een plan op, een routekaart. Waar sta je nu en waar wil je heen? Wat zijn je leerpunten en we bepalen je korte en lange termijn doelen. Vind je doelen stellen moeilijk? Geloof me, dat kun je leren!

Wil je nu dé stap maken van hobbyfotograaf naar professioneel fotograaf? Ben je overweldigd door alles dat er moet gebeuren om je bedrijf te starten? Heb je 101 ideeën maar kom je niet tot de uitvoering? Jouw achtergrond en ambitie vertellen veel over je drijfveren en motivatie. Wanneer die ambitie niet helder is, of heel wisselend, kom je niet verder. Wat zijn de hindernissen en overtuigingen die je tot nu toe hebben tegengehouden?

Wij bieden individuele coachingsessies aan voor beginnende en gevorderde fotografen die verder willen komen met hun fotografie en met hun bedrijf! We gaan met jou aan de slag en bepalen we het gewenst resultaat.

In verband met Corona zal dit voornamelijk online zijn.

Vereisten voor de cursus

Het enige dat je nodig hebt is de wil om je te laten coachen, om echt verder te komen met je bedrijf en je fotografie.

Over de instructeur

Wij zijn Heleen Klop & Wim Blom. Een fotografen-echtpaar uit Utrecht dat zich heeft gespecialiseerd in het zo echt en ontspannen mogelijk fotograferen van mensen. ALLE mensen. Want wij zien dat als we mensen laten ontspannen de maskers af gaan voor onze lens. Iedereen is fotogeniek met onze hulp. Echte emoties, echte liefde en echte schaterlachbuien, wij weten hoe we dat bij jou naar boven kunnen halen met onze speciale Moment Design techniek. Als een van de allereerste gecertificeerde Moment Design teacher in Nederland geven we ieder jaar workshops aan andere fotografen. Als NLP Master Practitioner en NLP Trainer geven we je handige tools om het contact met je klant te verdiepen.

Bekijk workshopsite