Alle cursussen >  Fotoreizen >  België > Fotografie-Experience

Fotografie-Experience

België - Gevorderd - In een groep

workshopimg

€ 1,495,00

Workshop boeken

Voorbeeldfoto’s

Wat ga je leren?

Ben jij fotograaf? Wil je in contact komen met andere fotografen, je netwerk uitbouwen en lekker sparren over fotografie en je bedrijf? Loop je vast of tegen bepaalde zaken aan binnen je bedrijf of heb je net dat ene zetje nodig? Wil je ongestoord in een perfecte omgeving werken aan jouw branding, bedrijfsstrategie, doelstelling en samen je plannen uitwerken? Gave foto's maken tijdens een styles shoot, voor je website, portfolio en personal branding? Dan is dit echt iets voor jou!


Wij bieden jou een onvergetelijke fotografie en business-ervaring vol in-en ontspanning waarbij wij  niet alleen maar de perfecte styledshoot plaatjes willen leveren. Maar waarbij wij gekeken hebben naar een totaal concept. Door kennis, fotografie en connectie samen te brengen tijdens een heerlijke workation.


Kennis 
● Opnieuw geïnspireerd worden
● Je workflow verbeteren
● Een plan om je doelen te bereiken
● Klantencontact/Boekingen


Fotografie 
● Uitbreiding van je portfolio
● Mooie foto's van jezelf en de shoots voor je branding.
● Veel tijd om te fotograferen
● Nieuwe dingen uitproberen
● Over grenzen durven gaan
● Je eigen stijl vinden


Connectie 
● Je netwerk vergroten
● Vriendschappen opdoen
● Leren van elkaar
● Al je vragen beantwoord


Conclusie 
● Een onvergetelijke ervaring
● Na een heerlijke midweek thuiskomen met een dosis kennis, energie, connecties en nieuw materiaal.

Cursusbeschrijving

Een onvergetelijke midweek in de Ardennen (28 maart tot en met 1 april)

Zit je hoofd vol met ideeën, maar worden deze niet omgezet in daden door de dagelijkse bezigheden thuis? Heb jij, net als wij je beste ideeën als je op vakantie bent? Wil jij groeien, maar loop je vast? Wij gaan je helpen! In een prachtige omgeving gaan wij aan de slag met jouw bedrijf, met jouw fotografie en werken aan je goals en portfolio. Even uit de dagelijkse sleur zonder enige afleiding van buitenaf.
We gaan sparren met elkaar, plezier hebben, heerlijk eten en drinken en uiteraard kei hard werken aan je doelen. We hebben diverse masterclasses en uiteraard staat er een hele toffe styled shoot in de planning. 

Wij bieden jou een onvergetelijke fotografie en business-ervaring vol in-en ontspanning waarbij wij  niet alleen maar de perfecte styledshoot plaatjes willen leveren. Maar waarbij wij gekeken hebben naar een totaal concept. Door kennis, fotografie en connectie samen te brengen tijdens een heerlijke workation.

Een aantal jaar geleden hebben wij elkaar ontmoet tijdens een workshop. Een enorme inspirerende week. De workshop was leerzaam, maar wat ons het meest is bij gebleven waren de momenten dat we bij elkaar zaten te sparren over fotografie onder het genot van een hapje en een drankje. Het delen van kennis en ervaringen met elkaar is zo fijn, want oh wat leer je daar veel van.  Eens paar jaar komen we met een klein groepje bij elkaar om te werken en te fotograferen. Dit geef ons zoveel inspiratie.
En zo is de “Fotografie Experience” ontstaan. 

Wil je meer weten neem dan snel een kijkje op onze website: www.fotografie-experience.nl

Vereisten voor de cursus

Wat heb je nodig? Uiteraard een overdosis enthousiasme, je camera met toebehoren en eventueel een laptop zou heel handig zijn.
En NIET vergeten, een paar goede stevige schoenen want we gaan ook echt de outdoor in opzoek naar avontuur!

Programma

Bekijk alle data van deze cursus

Datum

28-03-2022

01-04-2022

Locatie

België

België

Favoriete foto instructeur

Tijdens een werkweek in de Ardeche hebben we deze toffe foto gemaakt. Na een flinke wandeling van een uur kwamen we op een uniek plek bij een grote rots en een waterval. Door het droge seizoen kletterde de waterval niet super hard waardoor wij de grot in konden en achter de waterval konden gaan staan. Net op het moment dat we de foto wilde maken brak het zonnetje door en hadden we waanzinnig mooi licht!
De foto is gemaakt met een Canon EOS 5D Mark4, Diafragma 2.8 en een sluitertijd van 1/320. De lens die gebruikt is is de Canon 70-200 2.8 en de foto is gemaakt met brandpunt afstand van 70mm.