Alle cursussen >  Portretfotografie >  Deventer > 'How to keep it real' (introductietraining Moment Design)

'How to keep it real' (introductietraining Moment Design)

Deventer - Beginner - In een groep

workshopimg

€ 302,19

Workshop boeken

Wat ga je leren?


  • Je wilt graag spontane(re) foto’s maken;

  • Je wilt dat je klanten zich bij jou op je gemak voelen;

  • Net dat ‘ene’ dingetje ontbreekt in je foto’s;

  • Je hebt even geen inspiratie voor poses;

  • Niet alles reportages lopen zoals je wilt;

  • Je wilt zekerder van jezelf worden;

  • Je wilt klanten aan je binden.

Cursusbeschrijving

H o w - t o - k e e p - i t - r e a l

Ken je #keepingitreal op Instagram? Als je op deze hashtag zoekt krijg je duizenden foto’s en verhalen te zien van de dingen zoals ze echt zijn. Embarrassing? Soms. Eerlijk en oprecht? Altijd. En is dat niet wat we eigenlijk ook willen wanneer we fotoshoots doen? Echte emotie. Geen stijve poses, maar de mensen zoals ze echt zijn.

Wanneer je mensen op de foto zet, zou het niet om de fotoshoot moeten gaan. Het gaat om de connectie tussen de mensen. De emoties. Hun moment. Maar hoe kan jij er als fotograaf dan voor zorgen dat het ook echt hun moment is? En welke mindset is daarbij nodig voor jou als fotograaf?

Hoe kan jij als fotograaf ervoor zorgen dat je bruidspaar zich op elkaar richt, in plaats van op jou? Hoe kan je ervoor zorgen dat iedereen zichzelf is tijdens een gezinsreportage? En hoe doe je dat bij een zakelijk portret? Tijdens onze workshop 'How to keep it real' vertelt Peter je graag hoe wij dit aanpakken.

'How to keep it real' is gebaseerd op de theorie 'Superfeel' en 'Moment Design' van de Canadese fotograaf Jesh de Rox. 

W a t - v i n d e n - a n d e r e n - e r - v a n 

Sharon van Eunen: Tijdens deze workshop heeft Peter met zijn woorden mij aan het denken gezet. Ik wil mensen op een spontane, liefdevolle manier op de foto zetten en dat kan met deze techniek. 

Lesley Lagewaard: De praktische benadering met voorbeelden uit de praktijk maakt het erg duidelijk en direct toepasbaar. 

Nicole van Gurp: Het meest waardevolle is dat je door deze techniek niet alleen prachtige foto’s krijgt, maar ook een waardevolle herinnering aan de reportage creëert. Zodat als je de foto’s bekijkt, steeds weer dat warme gevoel krijgt. En daar houden zowel de mensen als ik zelf een heel mooi, voldaan en trots gevoel aan over! 

Sandra van den Berg: Peter vertelt duidelijk over de techniek en maakt deze praktisch, concreet en licht dit goed toe met duidelijke voorbeelden. In zijn workshop is hij open en eerlijk. Hij vertelt openhartig over zijn eigen ervaringen en hoe dit hem de afgelopen jaren heeft beïnvloed in zijn dagelijkse (werk-)leven.

Vereisten voor de cursus

Kennis van je camera en basisbegrippen van fotografie. 

Programma

Bekijk alle data van deze cursus

Datum

31-01-2021

01-05-2021

Locatie

Deventer

Deventer

Over de instructeur

Ik ben Peter Lammers en ik ben fulltime bruidsfotograaf. Ik heb een aantal workshops en trainingen samengesteld om jou te helpen groeien. Zowel zakelijk als persoonlijk. Een paar keer per jaar geef ik een weekendworkshop bruidsfotografie. In twee dagen neem ik je mee in alles wat ik bij mijn start als fotograaf zo graag had willen weten. Daarnaast geef ik regelmatig trainingen ‘how to keep it real’ en ‘flitsen zonder fratsen’. Op deze pagina vindt je mijn aanbod.

Bekijk workshopsite