Alle cursussen >  Nabewerking >  Deventer > Luminar Beeldbewerking

Luminar Beeldbewerking

Deventer - Beginner - In een groep

workshopimg

€ 67,-

Workshop boeken

Wat ga je leren?

. foto's importeren en beheren
. foto's snel en goed optimaliseren
. 3 workflows om van je foto een WAUW foto te maken
. allerlei creatieve effecten op je foto toepassen
. portret retoucheren
. snel een andere lucht in je foto plaatsen
. eigen presets maken
. mooie texture achtergrondjes en kleur toning over je foto's
. maak prachtige zonsondergangen
. zonnestralen toevoegen aan je foto
. en veel meer leuke en creatieve toepassingen

Cursusbeschrijving

Workshop Luminar
Maak kennis met LUMINAR 4! 3 uur durende workshop.

Werken met één van de mooiste plugins voor Lightroom en Photoshop: LUMINAR. Dit software pakket kun je ook als standalone gebruiken!

Dit software pakket is naast Mac gebruikers ook beschikbaar voor Windows gebruikers. In deze workshop leren wij je deze software te gebruiken in jouw huidige workflow naast bijvoorbeeld een Photoshop en Lightroom.
Wij nemen je stap voor stap mee in de opbouw, Interface, de diverse filters, het werken met lagen en diverse plugins die je extra kunt toevoegen.

Gebruik dit programma om je foto’s net even die extra punch te geven. In deze workshop leren wij je hoe je het meeste uit dit programma kunt halen.
Dit software pakket is met een kortingscode van Digidiaal extra voordelig.

We werken in kleine groepen zodat maximale aandacht naar de cursisten uitgaat en voldoende tijd is om vragen te stellen. Eigen laptop meenemen is aan te raden maar niet noodzakelijk.
Groepsgrootte is maximaal 8 deelnemers per workshop.
Docent: Jan Haitsma

Na deelname aan deze workshop houdt de service van Digidiaal niet op en heeft u onbeperkt toegang tot de besloten Facebook groep Digidiaal Platform. De groep is bedoeld om de (oud) cursisten van Digidiaal een platform te bieden waar ze elkaar kunnen inspireren, vragen kunnen stellen, tips&tricks met elkaar kunnen delen en foto’s kunnen uploaden.

 
 Voorwaarden: Maximaal 7 deelnemers per workshop. Bij onvoldoende aanmeldingen ontvangt deelnemer uiterlijk 5 dagen van tevoren een voorstel voor een nieuwe datum of deelnemer kan reservering kosteloos omboeken naar een andere workshop. Bij inschrijving ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden.

Download de software met korting via de buttons op de website van Digidiaal. Gebruik de couponcode “DIGIDIAAL” voor 10 euro korting op de aanschafprijs!

Vereisten voor de cursus

Software programma Luminar 4

Programma

Bekijk alle data van deze cursus

Datum

28-03-2020

30-05-2020

Locatie

Deventer

Deventer

Over de instructeur

Jan Haitsma is de oprichter en eigenaar van Digidiaal en geeft al meer dan 15 jaar op een enthousiaste manier trainingen in het vakgebied van Fotografie en Digitale Fotobewerking. Jan heeft meer dan 20 jaar ervaring in het werken met Fotobewerkings-programma’s en nog veel langer is hij actief in de fotografie. Fotografie is er met de paplepel ingegoten, zijn vader en opa waren ook fanatieke amateurfotografen. Van hen heeft hij het vak geleerd. Het begon allemaal in de donkere kamer (doka). Van zwart-wit afdrukken tot digitale beeldbewerking. Jan heeft het hele traject doorlopen. Hij is specialist in de Adobe pakketten: Adobe Photoshop en Lightroom en Luminar. Hij heeft zich deze software helemaal eigen gemaakt in de loop der jaren en ook eigen cursusboeken geschreven die gebruikt worden in de trainingen van Digidiaal. Zijn grote voorbeelden zijn Deke McClelland en Scott Kelby. Jan is actief in de Fotografie en Beeldbewerking en tevens actief in besturen van Fotoclubs en Stichtingen. Jan is oprichter en voorzitter van het Fotografen Platform in Schalkhaar. Dit is een Platform van fotografen en beeldbewerkers die maandelijks bij elkaar komen om van elkaar te leren en creatief bezig te zijn met Photoshop en Fotografie. Maandelijks begeleidt hij de Photoshop groep in Schalkhaar. Deze groep is onderdeel van het Fotografen Platform, en al jaren actief met een vaste kern van leden. Daarnaast is Jan ook lid van 1 van de fotogroepen van dit Platform. Met fotograferen en beeldbewerken is hij dus dagelijks bezig. Het vakgebied verandert continu en daarom blijft het ook zo boeiend.

Bekijk workshopsite