Alle cursussen >  Trouwfotografie > Mentoring voor journalistieke trouwfotografen | Love Rules verdiepingstraject (online ZOOM sessies)

Mentoring voor journalistieke trouwfotografen | Love Rules verdiepingstraject (online ZOOM sessies)

Gevorderd - Online

€ 795,-

Workshop boeken

Wat ga je leren?

✅ Inzicht in je niveau van fotografie.
✅ Een verbetering van jezelf en je fotografie in sneltreinvaart.
✅ Een leertraject van twee enthousiaste en ervaren fotografen.
✅ Intensief bezig zijn met je vak, waardoor je niveau snel zal verbeteren.
✅ Ontwikkeling van jezelf als fotograaf én als mens.
✅ Meer technische kennis van het ambacht van fotografie.
✅ Tips uit de praktijk van 13 jaar ervaring.
✅ Hulp gericht op jouw specifieke situatie.
✅ Heldere en directe feedback.


Het traject bestaat uit:


✅ Input van maar liefst 2 full-time fotografen, met elk hun eigen invalshoek
✅ 4 contactmomenten van een uur en 2 van 2 uur, online of bij ons thuis.
✅ Een uitgebreid intakeformulier waarmee wij een beeld kunnen vormen van jouw persoonlijkheid.
✅ De mogelijkheid om tussendoor vragen aan ons te stellen.
✅ Portfolio evaluatie.
✅ Prikkelende en uitdagende opdrachten.
✅ Doorloop van een complete bruiloft.

Cursusbeschrijving

Het Love Rules verdiepingstraject is een 6 maanden durende intensieve reis waarin je gecoacht wordt door twee ervaren en award-winnende fotografen met een gecombineerde ervaring als bruidsfotograaf van 13 jaar.

Met ieder een eigen invalshoek helpen we je met onze ervaring, inzicht en enthousiasme verder als fotograaf en soms ook als mens. Want je persoonlijkheid is sterk verbonden met je fotograaf-zijn, is onze sterke overtuiging. Je krijgt dus coaching van 2 fotografen voor de prijs van 1.

Onze mentoring is niet voor iedereen. Je moet in ieder geval jezelf willen verbeteren op het gebied van journalistieke (bruids)fotografie. Daarmee kunnen we je het beste helpen. Het anticiperen voor momenten, technisch goed uitgevoerde foto’s maken en aandacht voor detail en momenten hebben zijn zomaar wat onderwerpen die aan bod zullen komen.

We gaan kritiek-sessies doen die soms best confronterend kunnen zijn en misschien wel een beetje pijn doen. Maar geloof ons, als het een beetje pijn doet leer je er echt van! Wij doen bij elkaar na elke bruiloft hetzelfde en soms levert dat moeilijke momenten op - maar die gaan voorbij. Het leermoment blijft!

Vereisten voor de cursus

Wees voorbereid op een intensief en diepgaand traject waarin we ook van je verwachten dat je gemotiveerd aan de slag gaat. We zullen je prikkelen en uitdagen met een opdracht die bij jouw situatie past.

Over de instructeur

10 jaar full-time zelfstandig bruidsfotograaf en zoals zovelen van ons begonnen omdat iemand vroeg ‘of hij hun bruiloft kon fotograferen’. Dat kon, en inmiddels zijn we 10 jaar en 200+ bruiloften verder. Na wat omzwervingen werd in 2015 al duidelijk dat de nadruk zou gaan liggen op journalistieke bruidsfotografie, het niet ingrijpen in momenten en zichzelf verbeteren in de kunst van het ‘kijken’. Peter zal je meenemen in zijn visie op compositie, de betekenis van je fotografie, de manier van werken op een bruiloft en nabewerking. Meerdere awards op het gebied van bruidsfotografie, zowel bij Fearless, de Masters en This is Reportage. Photographer of the quarter bij De Masters 3e kwartaal 2019.

Bekijk workshopsite