Alle cursussen >  Kinderfotografie >  Utrecht > Playful Heart by Heleen

Playful Heart by Heleen

Utrecht - Gevorderd - In een groep

workshopimg

€ 367,-

Workshop boeken

Voorbeeldfoto’s

Wat ga je leren?

- We bespreken alle fases van de Playful Heart techniek
- We doen oefeningen en laten je deze zelf ervaren
- We serveren een overheerlijke lunch en er zijn genoeg lekkere hapjes en drankjes.
- We geven je een demonstratie met een leuk gezin!
- We laten je zien wat de Magische Tas is en jij ontvangt er ook een!
- We evalueren de dag en en de shoot.

Cursusbeschrijving

Ben je dol op het fotograferen van kinderen en van gezinnen en schuilt er ergens in jou ook nog een kind? Dan klinkt deze workshop je vast als muziek in je oren. Als zeer ervaren gezinsfotograaf en de eerste Playful Heart Teacher in Nederland laten we je deze techniek zien en ervaren. Deze techniek is makkelijk te leren en de workshop levert je nieuwe inzichten op. En alles, echt alles draait om de kinderlijke verbeelding en speelsheid. Deze workshop met de handige Playful Heart gidsen mogen niet ontbreken in je fototas.

Dé workshop Playful Heart by Heleen is speciaal voor startende en gevorderde familie- en gezinsfotografen die voor prachtige momenten gaan! Onze geweldige workshop Playful Heart gaat over de gelijknamige techniek die is bedacht door de Zweedse fotografe Juliana Wiklund. De Playful Heart techniek is gebaseerd op het dagelijkse leven, in de ogen van kinderen. De focus ligt op vertrouwen, spelen, plezier maken en liefde. Onze inspiratie komt van wat hen laat glimlachen en giechelen. Het is een fijne methode om fotografen die de kinderlijke verwondering willen vangen, te helpen en te inspireren.

Vereisten voor de cursus

- Camera
- Positieve instelling
- Dol zijn op kinderfotografie

Programma

Bekijk alle data van deze cursus

Datum

09-06-2021

Locatie

Utrecht

Over de instructeur

Wij zijn Heleen Klop & Wim Blom. Een fotografen-echtpaar uit Utrecht dat zich heeft gespecialiseerd in het zo echt en ontspannen mogelijk fotograferen van mensen. ALLE mensen. Want wij zien dat als we mensen laten ontspannen de maskers af gaan voor onze lens. Iedereen is fotogeniek met onze hulp. Echte emoties, echte liefde en echte schaterlachbuien, wij weten hoe we dat bij jou naar boven kunnen halen met onze speciale Moment Design techniek. Als een van de allereerste gecertificeerde Moment Design teacher in Nederland geven we ieder jaar workshops aan andere fotografen. Als NLP Master Practitioner en NLP Trainer geven we je handige tools om het contact met je klant te verdiepen.

Bekijk workshopsite

Favoriete foto instructeur