Alle cursussen >  Trouwfotografie >  Meppel > Prive Mentoring voor Trouwfotografen

Prive Mentoring voor Trouwfotografen

Meppel - Professioneel - Privé

workshopimg

€ 121,-

Workshop boeken

Voorbeeldfoto’s

Wat ga je leren?

Binnen een dag of een dagdeel kunnen de volgende onderwerpen onderdeel zijn van het leerplan; website bespreken, portfolio bespreken, een RAW reportage bespreken, nabewerking en workflow verbeteren (incl. back-up plan enz.), journalistiek fotograferen, flitsen, natuurlijk licht, instellingen, materiaal, documenten, sociale media, omgaan met moeilijke situaties, angsten overwinnen, dicht bij mensen komen (hoe en waarom), eigen sterke en zwakke punten, kritisch naar je eigen werk en ontwikkeling blijven kijken (zodat je ook na mijn coaching door kan gaan met je eigen ontwikkeling).

Uiteraard kunnen we naar behoefte ook onderdelen kiezen of, in een langer traject, bepaalde onderdelen verder uitdiepen. We bespreken vooraf, via de mail, de doelen. Uiteraard heb ik me al verdiept in je werk.

Cursusbeschrijving

DOORMIDDEL VAN EEN (STAPPEN)PLAN, AANGEPAST OP JOUW VRAGEN EN BEHOEFTEN, KUNNEN WE ALLES DE REVUE LATEN PASSEREN (EN JE MAG ALTIJD ALLES VRAGEN).
 
Goed om te weten is dat ik een duidelijk verschil maak tussen “workshops” en “coaching”. Bij een workshop vertel ik mijn waarheden en leer ik wat ik weet. Bij coaching gaan we meer uit van jou kracht. Wat zijn jou sterkste kanten en hoe kan jij je het beste ontwikkelen. Wat zijn jou sterke en minder sterke kanten en hoe kan jij je het beste ontwikkelen, op je eigen niveau.

Plan je het in de winter dan heb je alle tijd om er bewust mee aan de slag te gaan en klaar te zijn voor het volgende trouw seizoen.

Ik ben erg positief en zo coach ik ook. Ik kan goed onderbouwde feedback geven en werk met opbouwende kritiek. Het moet vooral leuk blijven en je moet gemotiveerd en vol energie verder willen met fotograferen. Daar zorg ik voor!

Bespreken RAW reportage via Skype (1.5 uur): 100 euro, excl. BTW
We nemen uitgebreid de ruwe bestanden van één bruiloft door. Hier kan ik algemene, terugkomende, feedback uit halen en kunnen we dieper in gaan op situaties en/of individuele foto’s. Voor een relatief kleine investering krijg je een aantal leerdoelen mee waar je verder mee kan.

Een dagdeel mentoring (3 uur): 250 euro, excl. BTW
Een hele dag mentoring (6uur): 450 euro, excl. BTW. Incl. lunch.

Vereisten voor de cursus

Deze mentoring kan op alle niveaus... Je hebt wel een camera nodig :)

Over de instructeur

KUNNEN FOTOGRAFEREN IS ÉÉN MAAR DE KLANTEN KRIJGEN DIE JE WIL EN DAAR EEN BAND VAN VERTROUWEN MEE OPBOUWEN IS MINSTENS ZO BELANGRIJK. EEN GOEDE FOTOGRAAF WORDEN IS NIET MAKKELIJK EN KOST HEEL VEEL TIJD EN ENERGIE. IK WEET HOE VEEL ER BIJ KOMT KIJKEN, MAAR IK WEET OOK HOE ONGELOFELIJK VET DIT WERK IS EN DAT WIJ DIT DOEN VANUIT PASSIE! Of je nou wil beginnen met trouwfotografie of je loopt tegen problemen of stilstand aan, ik kan je verder helpen. Wat heb ik nodig, waar moet ik staan, hoe kan ik omgaan met bepaalde licht omstandigheden, zijn hele praktische vragen waar ik antwoord op kan geven. Maar ik ben ook erg gericht op persoonlijkheid; wie ben ik als persoon en fotograaf, waar moet ik mijzelf verder ontwikkelen en hoe pak ik dat aan? Door mijn achtergrond als psychiatrisch verpleegkundige ben ik bekwaam in het coachen van mensen, het geven van inzicht en begeleiden van persoonlijke leertrajecten. Op de fotovakschool heb ik de basis van fotografie geleerd, maar ook het opbouwen en bespreken van een portfolio, het kritisch kijken naar een foto en uitleggen hoe en wat er beter kan. Door middel van cursussen en trainingen bij andere geweldige fotografen, heb ik mij verder ontwikkeld. En dit doe ik nog steeds, als trouwfotogaaf ben je nooit uitgeleerd.

Bekijk workshopsite

Favoriete foto instructeur

Ik ben altijd op zoek naar licht, dan stel ik in, dan ga ik op zoek naar de mooiste compositie en dan wachten op het juiste moment...