Alle cursussen >  Trouwfotografie >  Wassenaar > Unieke 1-op-1 coaching!

Unieke 1-op-1 coaching!

Wassenaar - Beginner - Privé

workshopimg

€ 295,-

Workshop boeken

Video

Wat ga je leren?

 


– Leer hoe geweldige herinneringen maak voor je bruidsparen die eeuwig dankbaar zijn en je aan iedereen aanprijst!
– Ontdek je fantastisch eigen creativiteit
– Ontdek je eigen stijl met unieke creatieve beelden.
– Journalistieke fotografie; Hoe leg je echte, unieke momenten op een huwelijk vast.
– De drie elementen die elke foto hoort te hebben.
– Hoe licht alles alles bepaalt bestaand licht en kickass Flitstechnieken
– Portfolio kritieken, eerlijk en opbouwend.
– En al het andere dat je graag wilt weten!

Cursusbeschrijving

Waarom 1 op 1 coachings, iemand kan grote groei sprongen maken met privé les, dat heb ik gezien toen ik zelf privé ski les kreeg en ook afgelopen jaren toen ik een persoonlijk coach kreeg. Het blijkt gewoon als je simpel weg de volledige aandacht krijgt je grote stappen kan maken, niet vergeten dat je dan ook per persoon kan kijken wat iemand uniek maakt en daarop ingaat. Een workshop met een grote groep heeft andere mooie voordelen als ik zie hoe mooie vriendschappen en zakelijke partnersschaps zijn opgezet na mijn workshops.

 

De verschillende coachings programma’s heb ik ontwikkeld om stap gewijs jou te leren (nog meer) je eigen kracht te ontdekken en je waar nodig weer terug te plaatsen achter het stuur in plaats van de bijrijder die zich als fotograaf maar laat mee slepen door de situaties die wij op bruiloften mee maken. Ik heb gemerkt na meer 100 fotografen ge coached te hebben dat je hoofd vol zit na 2 uur en ook hoe ik een frame work moet bouwen naar een snelle groei per persoon.

 

Herinner je nog de beroemde woorden van Apple ‘Think different’ makkelijker gezegd dan gedaan in een oververzadigde fotografen wereld, vele gaan liever voor safe en als je kop boven het maai veld komt wordt ie er af gehakt…. tja het is vallen en opstaan, ik weet er alles van daar komt mijn ijsberg theorie ook van. Tijdens de coachings werken wij aan de momenten waar het tegen zat en je juist die momenten kan gebruiken om boven jezelf uit te stijgen. ZORG DAT JIJ ACHTER HET STUUR ZIT EN REN NIET ACHTER DE FEITEN AAN! SLOW DOWN TO SPEED UP!
 

Vereisten voor de cursus

Wat heb je nodig voor deze cursus? Dit is voor degen die echt willen groeien!

''Als mentor is Damon een enorme inspirator vol passie en enthousiasme. Een heel kundige fotograaf die met kennis van zaken mij uitdaagt om altijd te blijven verbete<

Over de instructeur

Damon Modefotograaf wilde hij worden. Damon Pijlman stapte op zijn zestiende op zijn brommer en reed naar een fotostudio in Wassenaar. ‘Heeft u misschien werk voor mij?’ Werk was er wel, maar modefotograaf word je niet zomaar. De jonge Damon werd ook op pad gestuurd om bruiloften te schieten. Saai, dacht hij van te voren. Maar tot zijn verbazing vond hij het fantastisch om te doen. Na negen prachtige jaren bij de fotostudio, begon Damon een eigen fotostudio in 2006. Lange tijd combineerde hij reclame- en modefotografie met bruidsfotografie. Waar het één hem energie bleek te kosten, gaf het andere hem veel energie en steeds weer het gevoel ‘Ik was erbij!’. Zeven jaar geleden hakte hij daarom de knoop door. Hij werd huwelijksfotograaf. Zijn inzet en passie voor bruidsfotografie heeft hem geholpen om; Beste Trouwfotograaf van Nederland 2014 (Dutch wedding Awards) Beste Trouwfotograaf van Nederland 2015 (Master of Wedding Photography Benelux) Beste Trouwfotograaf van Nederland 2016 (Bruids foto Award) Best of the best Destination Wedding Photographer 2014 & 2015 Junebug Top 5 Fearless Photographer in the World 2015 Top 5 Master of Dutch Wedding Photography 2016 De Publieksprijs & Overall Beste Bruidsfotograaf van Nederland met 3 nominaties(bruid Foto Award) 2018 Top 5 Beste Trouwfotograaf van Nederland 2019 (Master of Wedding Photography Benelux) Genomineerd Beste Trouwfotograaf categorie Ceremonie 2020 (Bruids foto Award) Genomineerd Beste Trouwfotograaf categorie Bruidspaar 2020 (Bruids foto Award) Al vanaf 2012 zet hij zich in om die kennis te delen. Meer dan 300 studenten heeft hij mogen helpen in zijn ontwikkeling.

Bekijk workshopsite

Favoriete foto instructeur