Alle cursussen >  Trouwfotografie >  Utrecht > Workshop Moment Design

Workshop Moment Design

Utrecht - Gevorderd - In een groep

workshopimg

€ 367,-

Workshop boeken

Voorbeeldfoto’s

Wat ga je leren?

- Achtergrond informatie over Moment Design Technieken
- Oefeningen om de techniek beter te beheersen
- Tools om mensen ongeposeerd en natuurlijk op de foto te zetten
- Uitleg over de Gespreksstof-boekjes
- En we gaan oefenen met een koppel

Cursusbeschrijving

WAT IS MOMENT DESIGN?
Meer weten over dé Moment Design techniek? Als een van de eerste Teachers in Nederland en als Moment Designer vertel ik je er heel graag over. Tijdens deze workshop vertel ik waar de techniek vandaan komt en hoe je het kunt toepassen. Het is geen technische fotografie-workshop maar een methode om eerlijke en oprechte emoties op de foto te krijgen. Na de theorie is er een demonstratie met een koppel om het geleerde in praktijk te laten zien. Ook mag je zelf aan de slag.

Meer info: https://fotografie-academie.nl/

VOOR WIE IS DEZE WORKSHOP?
Deze workshop is voor fotografen die zeer geïnteresseerd zijn in het vastleggen van natuurlijke en eerlijke emoties. Aan de hand van voorbeelden worden technieken uitgelegd waardoor je dit zelf ook kunt bereiken. Ook zullen we in de praktijk de technieken gaan oefenen met een koppel. De groep blijft klein, minimaal 4, maximaal 8 personen.

WAAR WORDT DE WORKSHOP GEGEVEN?
Vanuit het centraal gelegen Utrecht geven we deze workshop. De huiselijke locatie is zeer goed bereikbaar via de snelweg en in de straat kun je gratis parkeren. Ook via het openbaar vervoer is de locatie goed te bereiken.

Mocht je een groep van minimaal 5 fotografen bij elkaar hebben is het ook geen probleem naar jullie toe te komen.

Dé workshop voor fotografen die voor echte momenten gaan! De groep blijft klein, minimaal 4, maximaal 8 personen. € 367 incl. btw.

 

Vereisten voor de cursus

Camera, basiskennis van fotografie en een gezonde dosis enthousiasme!!!

Programma

Bekijk alle data van deze cursus

Datum

26-08-2020

09-09-2020

16-12-2020

Locatie

Utrecht

Utrecht

Utrecht

Over de instructeur

Wij zijn Heleen Klop & Wim Blom. Een fotografen-echtpaar uit Utrecht dat zich heeft gespecialiseerd in het zo echt en ontspannen mogelijk fotograferen van mensen. ALLE mensen. Want wij zien dat als we mensen laten ontspannen de maskers af gaan voor onze lens. Iedereen is fotogeniek met onze hulp. Echte emoties, echte liefde en echte schaterlachbuien, wij weten hoe we dat bij jou naar boven kunnen halen met onze speciale Moment Design techniek. Als een van de allereerste gecertificeerde Moment Design teacher in Nederland geven we ieder jaar workshops aan andere fotografen.

Bekijk workshopsite

Favoriete foto instructeur

De hele workflow van A tot Z voor het vastleggen van koppels. Aansturen van koppels om hen natuurlijk en ongeposeerd op de foto te zetten.