Alle cursussen >  Trouwfotografie >  Roermond > YOUR WAY Bruidsfotografie Mentoring

YOUR WAY Bruidsfotografie Mentoring

Roermond - Gevorderd - Privé

workshopimg

€ 1595,-

Workshop boeken

Voorbeeldfoto’s

Wat ga je leren?

- Het vinden van je sterke en zwakke punten als persoon en fotograaf


- Hoe sluit je fotografie en je werkwijze aan bij hoe jij bent?


- Verbeteren van je techniek en visie tijdens het fotograferen


- Kritisch leren kijken naar je eigen werk en er het maximale uit kunnen halen


 

Cursusbeschrijving

Er is maar één fotograaf die is zoals jij bent. In onze mentoring gaan we op zoek naar jouw eigen, unieke weg naar het zijn van een goede fotograaf. We gaan kijken naar je krachten en zwakten, als fotograaf maar vooral ook als mens. We kijken naar hoe zich dat vertaalt in je werk als bruidsfotograaf en we gaan werken aan hoe je het maximale uit jezelf kunt halen, zonder je eigenheid te verliezen.

In 8 sessies van in totaal 16 uur ga ik je voor de leeuwen gooien en je fotografie grondig doorspitten. Het mentoring traject is daarbij aan te passen aan jouw wensen zodat we meer/minder tijd besteden aan zaken die jij belangrijker of juist minder belangrijk vindt.

Vereisten voor de cursus

Deze mentoring is vooral geschikt voor bruidsfotografen die al wat ervaring hebben maar hun fotografie naar een hoger plan willen tillen. Het is voor deze mentoring dus wel wenselijk dat je al enige ervaring hebt, zodat de inhoud van de mentoring goed<

Over de instructeur

Geboren in 1982 en getogen in een klein dorpje aan de Maas. Al sinds 2007 fotografeer ik bruiloften, maar naast bruidsfotograaf ben ik ook gewoon een mens. Ik kan intens genieten van muziek, en dat was al zo toen ik een klein kind was. Vooral van mooie teksten en goed gitaarwerk krijg ik echt kippenvel. Er staat een mooie ‘Strat’ in mijn woonkamer waar ik graag een beetje op pingel. Mijn fascinatie over psychologie, filosofie, technologie en ruimtevaart is eindeloos. Ik heb een zwak voor mechanische horloges en je kunt me wakker maken voor lekkere koffie, Friends, heerlijk eten (sushi!) en – mijn guilty pleasure – een goede sigaar op zijn tijd. Ik ben impulsief, eigenwijs, een echt gevoelsmens en ga intuïtief te werk bij de dingen die ik doe. Ik leer mijn bruidsparen graag écht kennis zodat ik ze kan vastleggen hoe ze zijn. Bij vlagen ben ik een chaoot, maar op het einde van de dag komt alles op zijn pootjes terecht. Ik ben gek op reizen met mijn Carine, waar ik helemaal hoteldebotel op ben. Met haar aan mijn zijde verken ik de wereld en deel ik bovendien mijn passie voor fotografie. Als ik tijdens onze reizen iets over mezelf geleerd heb, dan is het wel dat ik overal kan aarden. En dat komt bijzonder goed van pas bij bruiloften, waar elke dag anders is.

Bekijk workshopsite