Alle cursussen >  Avondfotografie >  Deventer > Christmas Photo Walk Deventer

Christmas Photo Walk Deventer

Deventer - Beginner - In een groep

workshopimg

€ 37,50

Workshop boeken

Voorbeeldfoto’s

Wat ga je leren?

Voor beginners:  • Het maken van foto's in de avond/nacht;

  • Het instellen van je camera;

  • Het gebruik van lange sluitertijden;

  • Het maken van goede composities. 


Voor fotografen met meer ervaring heb ik aanvullende informatie en opdrachten:  • Het gebruik van een flitser en aanvullend licht bij avondfotografie;

  • Toepassing van spiegeling en reflectie;

  • Complexe composities; 

  • Camera instellingen voor optimalisatie van je beeld. 

Cursusbeschrijving

Tijdens een programma van tweeënhalf uur neemt Deventer fotograaf Peter Lammers je mee naar de mooiste plekjes in zijn stad. Je gaat samen met Peter aan de slag voor het maken van fijne foto's van mooi verlichte gebouwen en kunstobjecten. We starten om 20.00 uur met een kopje koffie of thee en een korte uitleg. Kennis van fotografie is helemaal niet noodzakelijk Peter helpt je ter plekke en geeft uitleg over alle noodzakelijke aspecten. Voor de gevorderde fotograaf is er ook genoeg te leren. Een camera die je handmatig kan instellen is het meest praktische. Een statief mag niet ontbreken. Je kunt er ook eentje huren van ons. De kosten voor deelname zijn € 37,50 Deelnemen? Stuur een berichtje via Facebook of Instagram. Na aanmelding ontvang je een Tikkie. Op de avond zelf krijg je de factuur en een handout met technische informatie over het fotograferen. Groepen kunnen ook terecht op een afwijkende datum en/of tijd. Neem gerust contact op als je vragen hebt! 

Vereisten voor de cursus

Een camera die je handmatig in kunt stellen;

Een statief;

Een zaklampje;

Warme kleren.

Programma

Bekijk alle data van deze cursus

Datum

30-12-2020

07-01-2021

07-01-2021

08-01-2021

Locatie

Deventer

Deventer

Deventer

Deventer

Over de instructeur

Ik ben Peter Lammers en ik ben fulltime bruidsfotograaf. Ik heb een aantal workshops en trainingen samengesteld om jou te helpen groeien. Zowel zakelijk als persoonlijk. Een paar keer per jaar geef ik een weekendworkshop bruidsfotografie. In twee dagen neem ik je mee in alles wat ik bij mijn start als fotograaf zo graag had willen weten. Daarnaast geef ik regelmatig trainingen ‘how to keep it real’ en ‘flitsen zonder fratsen’. Op deze pagina vindt je mijn aanbod.

Bekijk workshopsite

Favoriete foto instructeur

Mijn idee was om dit figuur los van de omgeving te fotograferen. Hij staat namelijk in een drukke winkelstraat met veel afleidende elementen er omheen. Ik heb daarom gekozen voor een heel laag standpunt.