Alle cursussen >  Fotografieopleiding > Foto Feedback Sessie

Foto Feedback Sessie

Gevorderd - Online

workshopimg

€ 95,59

Workshop boeken

Video

Wat ga je leren?

Door een ander kritisch naar je beelden te laten kijken, sta je open om feedback te ontvangen en te groeien als fotograaf.

Cursusbeschrijving

Tijdens deze sessie ontvang je feedback en bespreken we jouw foto's. Je leert hoe je jouw foto's de volgende keer nóg beter maakt door middel van lichtgebruik, storende elementen te elimineren en te veranderen van standpunt. 

Via Skype zullen we in 45 minuten je foto's bespreken. De sessie is 1-op-1 waardoor je kan me alles persoonlijk vragen! 

Vereisten voor de cursus

Skype

Over de instructeur

Mijn naam is Chantal, zelfstandig fotograaf sinds 2013. Ik heb meer dan 10 jaar gewerkt als online marketeer voor een reisorganisatie en een ziektegeschiedenis van 22 jaar. In 2018 nam ik het besluit om mijn kennis en ervaring over te brengen op fotografen. Hen te helpen bij hun bedrijf. De handvaten te geven die zij nodig hebben om te groeien als ondernemer en fotograaf. De afgelopen 2 jaar heb ik meerdere fotografen mogen helpen. Allemaal ontzettend enthousiast. Dat komt: bij mij gaat het nooit om mij. Het gaat om jou. Het gaat erom dat jij het verschil kan maken met je bedrijf. Dat je groeit als ondernemer en dat je inziet hoe waardevol de momenten met je dierbaren zien. Alleen dat is het me al waard om me voordelig voor je in te zetten. Zoveel mogelijk betrokken te zijn en je alles geven wat ik heb.

Bekijk workshopsite