Alle cursussen >  Fotografieopleiding >  Utrecht > Jaaropleiding Moment Design Technieken

Jaaropleiding Moment Design Technieken

Utrecht - Gevorderd - In een groep

workshopimg

€ 3495,-

Workshop boeken

Voorbeeldfoto’s

Wat ga je leren?

Je leert te werken met Moment Design technieken, Lightroom, verkooptechnieken, inzet van Social Media en je werkt hard aan je portfolio en je bouwt een stevig netwerk op.

Cursusbeschrijving

Is fotografie je passie? Ben je voor je gevoel al een eind op weg maar ben je niet tevreden over de emoties in je foto's? Nu toch echt op zoek naar die verdieping? Wij kunnen je nu een unieke en complete fotografie-opleiding aanbieden. Tien intensieve maanden, waarbij je uitgebreid met Moment Design technieken leert werken én waarbij je ontzettend hard aan je bedrijf gaat werken. En dat terwijl je echt aan het genieten bent.

Onze jaaropleiding is voor fotografen die minimaal 2 jaar bezig zijn en die zich verder willen ontwikkelen. Het is belangrijk om nieuwe dingen te leren. Wil je een fotograaf zijn die echte connectie maakt met zijn klanten en echte momenten op de foto wil zetten? Met deze jaaropleiding leer je niet alleen beter fotograferen, waardevolle connectie maken met je klanten maar ook met een zakelijke bril naar je bedrijf te kijken.

Gedurende de opleiding werk je aan je portfolio en werk je aan de hierboven genoemde facetten - en aan zoveel meer - die nodig zijn om tot een prachtig resultaat te komen. Daarnaast leer je hoe jij je kan profileren als zelfstandig ondernemer en als Moment Design Fotograaf. Het feit dat je het wílt leren, betekent dat je het zúlt leren!

Je sluit het jaar af met een eindpresentatie. Aansluitend is het mogelijk je te certificeren als Moment Design Fotograaf.

Wij weten als geen ander dat als je deze opleiding met een certificaat verlaat je een stuk wijzer zult zijn. En dat je nog meer van je fotografie en je bedrijf zult genieten.

Vereisten voor de cursus

Minimaal 2 jaar ervaring, enorm veel inzet, een eigen camera en een computer met Lightroom.

Programma

Bekijk alle data van deze cursus

Datum

08-09-2021

Locatie

Utrecht

Over de instructeur

Wij zijn Heleen Klop & Wim Blom. Een fotografen-echtpaar uit Utrecht dat zich heeft gespecialiseerd in het zo echt en ontspannen mogelijk fotograferen van mensen. ALLE mensen. Want wij zien dat als we mensen laten ontspannen de maskers af gaan voor onze lens. Iedereen is fotogeniek met onze hulp. Echte emoties, echte liefde en echte schaterlachbuien, wij weten hoe we dat bij jou naar boven kunnen halen met onze speciale Moment Design techniek. Als een van de allereerste gecertificeerde Moment Design teacher in Nederland geven we ieder jaar workshops aan andere fotografen. Als NLP Master Practitioner en NLP Trainer geven we je handige tools om het contact met je klant te verdiepen.

Bekijk workshopsite

Favoriete foto instructeur