Alle cursussen >  Fotografieopleiding > Marketing en ondernemen voor fotografen

Marketing en ondernemen voor fotografen

Professioneel - Online

workshopimg

€ 601,37

Workshop boeken

Wat ga je leren?

Module 1: Jouw ideale klant
​Module 2: Winstgevend plan
Module 3: Bereik jouw ideale klant
Module 4: Doelen behalen
Werkboek
1 jaar toegang tot besloten Facebook groep
1 jaar toegang tot alle modules
Inclusief 4x coaching call t.w.v. € 340​
BONUS: Meer grip op je (werk)week t.w.v. € 249

Cursusbeschrijving

In het online programma Marketing en Ondernemen voor Fotografen ontdek je hoe een plan inzet om jouw diensten en producten te verkopen. Waardoor je uiteindelijk meer omzet genereert en de resultaten behaalt die je voor ogen hebt.

Vereisten voor de cursus

Ik werk alleen met gemotiveerde ondernemers. Fotografen met een sterke drijfveer. Die het verdienen om te kunnen leven van waar ze goed in zijn en wat ze te bieden hebben.

Over de instructeur

Mijn naam is Chantal, zelfstandig fotograaf sinds 2013. Ik heb meer dan 10 jaar gewerkt als online marketeer voor een reisorganisatie en een ziektegeschiedenis van 22 jaar. In 2018 nam ik het besluit om mijn kennis en ervaring over te brengen op fotografen. Hen te helpen bij hun bedrijf. De handvaten te geven die zij nodig hebben om te groeien als ondernemer en fotograaf. De afgelopen 2 jaar heb ik meerdere fotografen mogen helpen. Allemaal ontzettend enthousiast. Dat komt: bij mij gaat het nooit om mij. Het gaat om jou. Het gaat erom dat jij het verschil kan maken met je bedrijf. Dat je groeit als ondernemer en dat je inziet hoe waardevol de momenten met je dierbaren zien. Alleen dat is het me al waard om me voordelig voor je in te zetten. Zoveel mogelijk betrokken te zijn en je alles geven wat ik heb.

Bekijk workshopsite