Alle cursussen >  Natuurfotografie >  Helmond > Masterclass landschapsfotografie in de Auvergne (Frankrijk)

Masterclass landschapsfotografie in de Auvergne (Frankrijk)

Helmond - Beginner - In een groep

workshopimg

€ 649,-

Workshop boeken

Voorbeeldfoto’s

Video

Wat ga je leren?

De volgende items komen aan bod  • Creatief gebruik van brandpuntafstand

  • Creatief gebruik van scherptediepte

  • Gebruik van filters

  • Compositie technieken

  • Belichtingstechnieken

  • Sterrenfotografie en Melkwegfotografie

  • Nabewerking in Lightroom, Camera raw, en Photoshop


Er wordt rekening gehouden met persoonlijke leerdoelen en wensen


 

Cursusbeschrijving

De masterclass is een meerdaagse cursus landschapsfotografie in een prachtig deel van Frankrijk. Denk aan gebruik van brandpunten, scherptediepte, compositie, belichting, gebruik van filters, en Lightroom. We gaan in de ochtend, en avond fotograferen, maar ook overdags en bij helder weer 's-nachts voor een prachtige Melkweg.

De masterclass wordt gegeven aan een kleine groep van maximaal 8 personen, zodat er voldoende ruimte is voor individuele aandacht en begeleiding. We verblijven in een rustieke kasteelboerderij van Chambres d'Hotes La Fougeraie, van een Nederlands echtpaar, vanwaar we elke dag naar prachtige locaties gaan om de geheimen van landschapsfotografie te leren, en oefenen. Het is een week om nooit te vergeten.

Vereisten voor de cursus

Benodigdheden zijn een camera, bij voorkeur een spiegelreflex, mirrorless of systeem camera. Daarbij een groothoek (zoom) objectief en een tele (zoom) objectief. Een statief is ten zeerste aan te raden. 

Filters zijn optioneel. Mocht je ge

Programma

Bekijk alle data van deze cursus

Datum

17-05-2020

18-05-2020

19-05-2020

20-05-2020

Locatie

Helmond

Helmond

Helmond

Helmond

Over de instructeur

Mijn naam is Nando, trouwfotograaf, landschapsfotograaf, en fotografie blogger. Hoewel de basis van mijn fotografie in de jaren tachtig is gelegd, ben ik vanaf het moment dat de digitale fotografie tot leven is gekomen bezig met het geven van lezingen, workshops, masterclasses, of fotoreizen. Ik deel mijn kennis graag, en help fotografen met het ontwikkelen van hun technieken en fotografie. Dat doe ik niet alleen met mijn blog, waar een schat van informatie te vinden is, maar liever nog persoonlijk tijdens een van de vele workshops die ik geef.

Bekijk workshopsite