Alle cursussen >  Fotografieopleiding >  Oosterhout > Midweek INTERN: LOVE MOMENT FOCUS

Midweek INTERN: LOVE MOMENT FOCUS

Oosterhout - Professioneel - In een groep

workshopimg

€ 495,-

Workshop boeken

Voorbeeldfoto’s

Wat ga je leren?

Alle ins en outs van de documentaire fotografie

Cursusbeschrijving

Een unieke en eigen fotografie opleiding waar je in een interne midweek je Documentaire skills kan trainen? Yes! Die is er nu.

Deze Love - Moments -  Focus Masterclass is bestemd voor fotografen die zowel Day in the Life reportages, bruiloften, uitvaarten en,- of geboortes fotograferen. Een opleiding die  niet alleen de focus op je fotografie skills legt, maar ook marketing behandelt en je portfolio onder de loep neemt.

Vereisten voor de cursus

Een digitale camera, kennis van de lichtdriehoek, lichtsterke lenzen en een laptop voorzien met lightroom. 

Een goede wil en de drang om je werk naar een hoger niveau te brengen. 

Programma

Bekijk alle data van deze cursus

Datum

25-01-2021

Locatie

Oosterhout

Over de instructeur

Mijn naam is Gaby Ermstrang en met mijn verschillende workshops en fotografieopleidingen heb ik mijn liefde voor de fotografie en het lesgeven ontwikkeld. Al jaren geef ik inmiddels les in Woudrichem, mijn woonplaats. Met succes en zijn er al ruim 250 studenten voor gegaan als het gaat om de basisbegrippen in de fotografie. Met de ontwikkeling van 't Vervolg op de basis en de 2.0 voor amateurfotografen volgde er al snel een smartphone fotografie workshop en een heuse fotografie opleiding die ik geen samen met collega Marjolijn Maljaars. Een pareltje van een workshop waar wij al onze geleerde kennis bij een hebben geraapt en dat weer onze studenten bij willen brengen. Kortom, lesgeven - HEERLIJK!

Bekijk workshopsite